. Minyak borongan 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml kalawan Pencét-di Tips Produsén jeung Supplier |GYL
LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

Produk

Minyak 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml kalawan Pencét-di Tips

Katerangan pondok:

Fitur:

- Anyar "T" bentuk coil

- Taya struktur runtah minyak

- Barudak Tahan Pencét di tip

- Dahareun Kelas Perumahan Plastik

- Sadia dina 0.5ML jeung 1.0ML

- Standar 510 benang

- heats up gancang tur stabil kawat pemanasan pikeun nyegah pop jeung bakiak


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

merek

GYL

Modél

A21

Warna

pérak / emas

Kapasitas tank

0,5 ml / 1,0 ml

Gulungan

Coil keramik

Ukuran liang

1.5mm * 6 liang

Résistansi

1,4 ohm

OEM & ODM

Kacida wilujeng sumping

Ukuran

0.5ml: 10.5mmD * 56mmH

1.0ml: 10.5mmD * 68mmH

Bungkusan

1. individu dina tube plastik

2. 100pcs dina kotak bodas

MOQ

100 PCS

harga FOB

$0.75- $0.9

Kamampuhan suplai

5000pcs / dinten

Sarat pamayaran

T/T, Alibaba, Western Union

Kartrij GYL A21 direkayasa pikeun nganteurkeun uap anu paling seungit sareng awan panggedéna pikeun sababaraha viskositas.urang mutuskeun pikeun mawa ngeunaan fase salajengna dina vaporizer na cartridge téhnologi kalawan GYL anyar "T" unsur pemanasan keramik bentuk jeung liang asupan dina hardware dirancang pikeun flatness nu ngajadikeun cartridges euweuh runtah minyak.Ku ngaganti coils cylindrical buleud, GYL kadatangan anyar T bentukna nawarkeun pamaké rasa leuwih leres tur potency leuwih kuat pikeun indulge di.Desain disposable pencét-in na ngajangjikeun pangropéa enol, anti bocor sampurna, sareng standar higienis anu luhur.Ngajaga kasalametan sareng pangalaman anu paling penting, kartrij GYL didamel nganggo corong bahan kelas dahareun sareng internal bébas kalungguhan anu dileler sertipikat ROHS.Kusabab efisiensi biaya sareng kualitas permium, GYL A21 parantos kéngingkeun seueur perferrence para nasabah nalika nembé sumping ka pasar.

Minyak 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml sareng Tip Pencét (1)
Minyak 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml sareng Tip Pencét (3)
Minyak 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml sareng Tip Pencét (2)

PITUDUH ISI

1. Eusian jarum suntik ku jarum tip blunt kalawan minyak nu dipikahoyong.Selapkeun jarum kana chamber antara pos tengah jeung témbok tank luar.

2. Gumantung kana konsistensi minyak, pemanasan bisa jadi diperlukeun pikeun cocog viskositas nu.

3. Dispense minyak kana chamber nepi ka liang airflow ayana dina pos puseur.ULAH OVERESI sabab overfilling tiasa nyababkeun bocor.

4. Ulah ngeusian pos tengah.Ngeusian ieu bakal ngabalukarkeun sumbatan jalur hawa sarta ngabalukarkeun leakage.

PETUNJUK CAPPING

1. Capping bakal dilakukeun ku arbor pencét.Nalika capping, ulah exert teuing gaya.

2. Pikeun viskositas kandel, hayu minyak settle dina cartridge nu dugi minyak téh bisa ngahontal handap tank.Saatos, tutup kartrij pikeun mastikeun yén tekanan anu pas dianggo pikeun ngégél kartrij.

3. Saatos capping, cartridge kudu diteundeun orientasi tegak jeung diwenangkeun sahenteuna 2 jam pikeun periode jenuh.

4. Sakali capped, cap teu bisa dihapus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami