LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

Taros Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Sadia iraha wae anjeun merenah

Pasihan kami telepon

+86-13332974352

Surélék

Whatsapp

+86-13332974352

Alamat

NO.18 Chenwu Zheng Jalan, Komunitas Wusha, Kota Chang'an, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong