LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

Sesuaikeun

BRINGING THELUAR BIASATO BRAND Anjeun

GYL DESIGN Imah

GYL gaduh pangalaman anu beunghar pisan pikeun ngabantosan para nasabah ka kustomisasi Luar Biasa.Anjeun ngan ukur tiasa masihan kami petunjuk anu saderhana atanapi conto anu dipikaresep, kami tiasa ngabantosan ngarancang sareng nawiskeun saran anu paling profésional pikeun ngadamel kustomisasi pangsaéna pikeun merek anjeun dina produk.

CARTRIDGES ngaropéa

Tangki

• warna ngaropéa
• logo Print

Cingcin Silikon

• warna customized

Dasar

• logo laser
• logo Print
• warna ngaropéa
• gloss / matte / finish karét

Ujung sungut

• warna ngaropéa
• gloss / matte / finish karét
• logo Print

CARTRIDGES ngaropéa
Batré ngaropéa

Batré ngaropéa

Warna motong logam (510 thread, kancing): pérak / emas

Cap handap

• logo laser
• logo Print
• warna ngaropéa
• Warna LED (batré B2)
Beureum / Bodas / Héjo / Oranyeu / Bulao

Batré Badan Utama

• logo laser
• logo Print
• warna ngaropéa
• gloss / matte / finish karét

DISPOSABLES ngaropéa

Ujung sungut

• warna ngaropéa
• gloss / matte / finish karét
• logo Print

Tangki

• warna ngaropéa
• logo Print

Batré Badan Utama

• logo laser
• logo Print
• warna ngaropéa
• gloss / matte / finish karét

Cap handap

• logo laser
• logo Print
• warna ngaropéa
Warna LED Beureum / Bodas / Héjo / Oranyeu / Biru

DISPOSABLES ngaropéa
bungkusan ngaropéa

bungkusan ngaropéa

Bahan: Kertas coated, karton, kertas Corrugated, kertas Kraft, kertas emas / pérak, jsb.

Finish: Herang / Matte / touch lemes / holographic

Nyitak: CMYK / Pantone

Téhnik husus:

• Foil • Spot UV • Embossing • Debossing

Pikeun pilihan kustomisasi langkung bebas ngahubungan kamiinfo@gylvape.com