LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

spanduk-01
spanduk-02
spanduk-03

tampilan produk

Kartrij GYL A21 direkayasa pikeun nganteurkeun uap anu paling seungit sareng awan panggedéna pikeun sababaraha viskositas.GYL A21 Fitur GYL revolusioner anyar "T" unsur pemanasan keramik dina.
  • Minyak 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml kalawan Pencét-di Tips
  • Minyak 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml kalawan Pencét-di Tips

Langkung Produk

  • img perusahaan
  • perusahaan img2
  • perusahaan img3

Naha Milih Kami

Dongguan Gan Yue Electronic Technology CO., LTD diadegkeun dina 2013 anu ngahususkeun dina panalungtikan sareng pamekaran roko éléktronik, produksi sareng penjualan di sadaya pasar di dunya.GYL mangrupikeun nami branding kami.GYL ayana di kota Chang'an, kota Dongguan, puseur ranté suplai E-roko dunya.

 

Kusabab 2016, GYL parantos konsentrasi dina misi naékkeun standar téknologi alat vape minyak.Inovasi dina panalungtikan sareng pamekaran nyayogikeun pangémutan anu pangsaéna pikeun para nasabah bari dina waktos anu sami masihan inspirasi pikeun pangwangunan salajengna urang.

Warta pausahaan

A19 carts murni

Alat Vaping Béda pikeun Pasar Minyak CBD

Dumasar kana taun-taun kamekaran pasar cbd, pamekaran pasar cbd langkung dewasa sareng rinci.Minyak anu béda cocog pikeun alat cbd anu béda.Pikeun pasar ayeuna, utamina aya alat-alat ieu pikeun pangguna cbd pikeun milih: 1: Cartridge CBD Anu paling umum ...

cartridge murni

GYL dirancang panganyarna - Hiji cartridge vape keramik pinuh

E-roko geus sabudeureun pikeun dekade;Éta katingalina ngajantenkeun jalma ngaroko langkung séhat sareng ngirangan bahaya haseup kadua pikeun jalma.Salila dekade pangwangunan ieu, praktisi e-rokok parantos ngajalajah bahan-bahan énggal sareng terus-terusan ningkatkeun prosés rokok éléktronik pikeun ningkatkeun ...

  • Naha THC ngajantenkeun anjeun luhur sareng CBD henteu?