LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

FAQ

Wilujeng sumping di ramatloka GYL.Dina halaman ieu anjeun bakal mendakan anu anjeun hoyong terang ngeunaan produk sareng kawijakan kami.Sadayana dirancang pikeun masihan anjeun pangalaman vaping pangsaéna.

Aya jumlah pesenan minimum?

Pikeun item generik didaptarkeun dina ramatloka, euweuh pamundut moq.Tapi pikeun produk custom, biasana 1000pcs atanapi 2000pcs MOQ.

Dupi abdi tiasa kéngingkeun produk khusus?

Sumuhun!Kami ngahususkeun kana sagala jinis bungkusan branded khusus sareng produk vape tina aplikasi labél ka desain hypercustom.

Naon anu anjeun tiasa ngaropea?

Mangga tingali detil kaca kustomisasi.

Dupi abdi tiasa ngarancang produk sorangan?

Sumuhun!Kami nawiskeun rupa-rupa jasa desain pikeun nyumponan tingkat paménta kustomisasi anu béda.

Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun pesenan?

Aya nyatu pilihan pikeun nempatkeun hiji urutan kalawanus.Online atanapi offline.Sareng urang ogé gaduh akun alibaba.

Abdi hoyong mésér produk anu tangtu, tapi kuring henteu mendakanana dina halaman wéb anjeun.Naon anu kedah abdi lakukeun?

Mangga ngarasa Luncat ka kirimkeun kami rinci jeung kami bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun nampung anjeun.

Naon cara mayar anjeun nampi?

Kartu kiridit, western union atanapi transfer bank.

Sabaraha lami abdi kedah nampi pesenan upami kuring nempatkeun pesenan?

Sampel 3-5 poé, produksi 5-15 poé.

Nalika produk parantos siap, kami bakal ngintunkeun aranjeunna via angkutan udara anu biasana nyandak 8-12 dinten.

Naha anjeun badé nyayogikeun jaminan saatos penjualan?

Pasti, urang tanggung jawab unggal produk anu kami kirimkeun ka palanggan.Sarta kami kacida responsif kana unggal sarat ngembangna customer urang.

Naha urang sono nanaon?Boga patarosan sejen?Hayu urang nyaho!