LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Dongguan Gan Yue Electronic Technology CO., LTD diadegkeun dina 2013 anu ngahususkeun dina panalungtikan sareng pamekaran roko éléktronik, produksi sareng penjualan di sadaya pasar di dunya.GYL mangrupikeun nami branding kami.GYL ayana di kota Chang'an, kota Dongguan, puseur ranté suplai E-roko dunya.Kusabab 2016, GYL parantos konsentrasi dina misi naékkeun standar téknologi alat vape minyak.

Inovasi dina panalungtikan sareng pamekaran nyayogikeun pangémutan anu pangsaéna pikeun para nasabah bari dina waktos anu sami masihan inspirasi pikeun pangwangunan salajengna urang.Ngaliwatan manajemén hébat, insinyur berbakat tur maju-pamikiran, produk kualitas luhur sarta layanan palanggan kelas munggaran, GYL boga tujuan pikeun nyadiakeun pangalusna alat vape minyak atsiri kosong: cartridge, batré kalam vape, kalam disposable jeung bungkusan.

Sanggeus leuwih ti 5 taun panalungtikan sarta pamekaran di extracts vaporization, GYL 2200 sqm fasilitas jeung leuwih ti 100 pagawé sangkan pikeun kapasitas produksi kuat 1.000.000pcs cartridges bulanan.Sistem kontrol kualitas anu dipercaya sareng luhur kalayan langkung ti 10 urang QC.Kapasitas R&D anu kuat sareng langkung ti 5 insinyur sareng sistem produksi unggul.

  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)

Sertipikat

ikon2

Produk kami parantos lulus CE, sertipikat ROHS sareng sistem manajemen kualitas kami parantos dilélér ISO 9001: 2015 ti 31 Juli 2020.

sertipikat-01
sertipikat-02
sertipikat-03
sertipikat-04

Kami salawasna ngajaga hubungan intim sareng para nasabah ku palayanan palanggan anu lancar sareng efisien sareng jasa saatos penjualan.Jeung konsumén urang téh ti sakuliah dunya.Contona, AS, Kanada, Kolombia, Céko, Italia, Inggris, Polandia, Australia, Jepang, jsb GYL dedicated ka nyieun alat vape minyak sasari pangalusna pikeun konsumén urang ogé mastikeun pamakéna pangalaman vaping minyak pangalusna.Produk GYL diarahkeun kana produksi anu tepat, inovasi anu saé, kaamanan sareng stabilitas.Kami yakin yén dumasar kana prakték bisnis anu jujur ​​sareng pamekaran anu stabil, GYL mangrupikeun pasangan anu pangsaéna anu anjeun milarian.

Pameran

ikon2
perusahaan img3
parusahaan img3-1