. Borongan 2022 Minyak Kadatangan Anyar 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml Produsén jeung Supplier |GYL
LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

Produk

2022 Minyak Kadatangan Anyar 510 Kartrid Vape 1.0ml 0.5ml

Katerangan pondok:

Fitur:

- Anyar "T" bentuk coil

- Taya struktur runtah minyak

- Kaca Perumahan

- Rupa-rupa Tips pikeun Pilihan

- Sadia dina 0.5ML jeung 1.0ML

- Standar 510 benang

- 6*1.5mm liang asupan

- Coil kualitas premium pikeun ngadamel vape anu langkung ageung, pangalaman vape anu langkung saé

- Kawat pemanasan gancang sareng stabil pikeun nyegah pop sareng bakiak


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

merek

GYL

Modél

A20

Warna

pérak / emas / gun hideung

Kapasitas tank

0,5 ml / 1,0 ml

Gulungan

Coil keramik

Ukuran liang

1.5mm * 6 liang

Résistansi

1,4 ohm

OEM & ODM

Kacida wilujeng sumping

Ukuran

0.5ml: 10.5mmD * 55mmH

1.0ml: 10.5mmD * 65mmH

Bungkusan

1. individu dina tube plastik

2. 100pcs dina kotak bodas

MOQ

100 PCS

harga FOB

$0,8- $0,95

Kamampuhan suplai

10000pcs / dinten

Sarat pamayaran

T/T, Alibaba, Western Union

Kartrij GYL A20 direkayasa pikeun nganteurkeun uap anu paling raos sareng méga panggedena pikeun sagala rupa viskositas.GYL A20 Fitur GYL revolusioner anyar "T" unsur pemanasan keramik dina jero.Ku ngagantikeun coils cylindrical buleud, GYL kadatangan anyar T bentukna nawarkeun pamaké rasa leuwih loba jeung potency leuwih kuat pikeun indulge di. Liang asupan dina hardware dirancang pikeun flatness nu ngajadikeun cartridges euweuh runtah minyak.

Naon deui, pikeun nyumponan kabutuhan langkung seueur palanggan, kami nyiapkeun sababaraha jinis tip pikeun pilihan.Sareng jasa kustomisasi pisan sayogi pikeun barang ieu.Sapertos nyitak dina tip sareng kaca, laser dina dasar, ngarobih warna cincin silikon, jsb.

2022 Minyak Kadatangan Anyar 510 Kartrid Vape 1.0ml 0.5ml (5)
2022 Minyak Kadatangan Anyar 510 Kartrid Vape 1.0ml 0.5ml (2)
2022 Minyak Kadatangan Anyar 510 Kartrid Vape 1.0ml 0.5ml (4)

PITUDUH ISI

1. Eusian jarum suntik ku jarum tip blunt kalawan minyak nu dipikahoyong.Selapkeun jarum kana chamber antara pos tengah jeung témbok tank luar.

2. Gumantung kana konsistensi minyak, pemanasan bisa jadi diperlukeun pikeun cocog viskositas nu.

3. Dispense minyak kana chamber nepi ka gasket handap ayana dina pos puseur.ULAH OVERESI sabab overfilling tiasa nyababkeun bocor.

4. Ulah ngeusian pos tengah.Ngeusian ieu bakal ngabalukarkeun sumbatan jalur hawa sarta ngabalukarkeun leakage.

2022 Minyak Kadatangan Anyar 510 Kartrid Vape 1.0ml 0.5ml (3)
2022 Minyak Kadatangan Anyar 510 Kartrid Vape 1.0ml 0.5ml (6)
2022 Minyak Kadatangan Anyar 510 Kartrid Vape 1.0ml 0.5ml (7)

PETUNJUK CAPPING

1. Capping bisa dipigawé ku mesin capping ditulungan atawa ku leungeun.Nalika capping, ulah leuwih tighten tur saluyukeun mesin sasuai.

2. Pikeun viskositas kandel, hayu minyak settle dina cartridge nu dugi minyak téh bisa ngahontal handap tank.Saatos, tutup kartrij pikeun mastikeun yén tekanan anu pas dianggo pikeun ngégél kartrij.

3. Saatos capping, cartridge kudu diteundeun orientasi tegak jeung diwenangkeun sahenteuna 2 jam pikeun periode jenuh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami