. borongan 510 Thread Inhale Aktipkeun Vape Batre kalawan Bottom LED lampu Produsén jeung Supplier |GYL
LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

Produk

510 Thread Inhale Aktipkeun Vape Batre jeung Lampu LED Bottom

Katerangan pondok:

Fitur:

- Desain bentuk pena ngajadikeun batré B2 merenah pikeun mawa pribadi.

- Perumahan stainless steel tiasa disaluyukeun sareng warna sareng logo anu béda.

- Inhale diaktipkeun desain pikeun pamakéan leuwih merenah

- Warna lampu LED tiasa disaluyukeun

- Warna cap Bottom, warna motong logam tiasa disaluyukeun

- Ngecas Micro-USB diaktipkeun


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

merek

GYL

Modél

B2

Warna

bodas / hideung / pérak

Kapasitas batré

350 mah

Benang

Standar 510

Warna lampu LED

Beureum, oranyeu, biru, bodas, héjo

OEM & ODM

Kacida wilujeng sumping

Ukuran

10.5mm D * 76mm H

Bungkusan

Kotak bodas individu atanapi bungkus dina kotak kit

MOQ

100 PCS

harga FOB

$1.9- $2.15

Kamampuhan suplai

5000pcs / dinten

Sarat pamayaran

T/T, Alibaba, Western Union

Salaku pertandingan pangsaéna tina kartrij kami, batré GYL mangrupikeun conto anu hadé pikeun ngudag kasampurnaan.Laju ngaleupaskeun anu luhur nyayogikeun jumlah uap anu ageung, ukuran anu diurus ngajamin kawijaksanaan pangsaéna.Inhale diaktipkeun, setelan suhu optimum timer diadaptasi, jeung desain no-tombol ngajadikeun GYL ramah ka sadaya grup pamaké.

batré tanpa kancing (1)
batré tanpa kancing (3)
batré tanpa kancing (2)

Desain bentuk kalam ngajadikeun batré B2 merenah pikeun mawa pribadi.Perumahan stainless steel na tiasa disaluyukeun pisan sareng warna sareng logo anu béda.Topi Bottom tiasa nyaluyukeun warna, logo print sareng logo laser.Lampu LED beureum nyaéta warna umum.Naon deui, anjeun tiasa milih gaduh lampu bodas, héjo, oranyeu atanapi biru.

Salaku produsén hardware vape di Cina, sistem manajemen kualitas urang geus dilelerISO 9001:2015sertipikat pikeun patuh kana standar.Kami henteu ngan ukur nawiskeun sababaraha jinis batré kualitas luhur tapi ogé kartrij, pulpén vape anu tiasa dibuang, asesoris sanés sareng pakét khusus.Kami terus ngembangkeun produk anyar.Urang nyadiakeun layanan OEM / ODM pikeun klien kami, anjeun bisa jadi salah sahijina salaku customer labél bodas.Salaku tambahan, palayanan palanggan 5-Stars mangrupikeun salah sahiji titik penting pikeun kamekaran terus-terusan dina industri vape dina jangka panjang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami