. Borongan 510 Thread Batré Vape kalawan 350mah Variabel Tegangan Produsén jeung Supplier |GYL
LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

Produk

Batré Vape 510 Thread sareng Tegangan Variabel 350mah

Katerangan pondok:

Fitur:

- 3 setélan panas

- 15s preheating

- Pin kontak spring

- 5 kali klik gancang pikeun ngahurungkeun / mareuman

- Desain bentuk kalam ngajadikeun batré B8 merenah pikeun mawa pribadi.

- Perumahan stainless steel tiasa disaluyukeun sareng warna sareng logo anu béda


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

merek

GYL

Modél

B8

Warna

bodas / hideung / pérak

Utas

510

Kapasitas batré

350 mah

OEM & ODM

Kacida wilujeng sumping

Ukuran

10.5mm D * 75mm H

Bungkusan

Kotak bodas individu atanapi bungkus dina kotak kit

MOQ

100 PCS

harga FOB

$2,5- $2,8

Kamampuhan suplai

5000pcs / dinten

Sarat pamayaran

T/T, Alibaba, Western Union

Salaku pertandingan pangsaéna tina kartrij kami, batré GYL mangrupikeun conto anu hadé pikeun ngudag kasampurnaan.Laju ngaleupaskeun anu luhur nyayogikeun jumlah uap anu ageung, ukuran anu portabel pisan ngajamin kawijaksanaan anu pangsaéna.Adjustable 3 setelan panas, ngidinan Anjeun pikeun personlize jeung ngaoptimalkeun pangalaman Anjeun dumasar kana viskositas béda tina eusi Anjeun.Kalayan kartrij benang GYL 510, anjeun pasti bakal ngaraosan uap anu langkung konsisten sareng ageung kalayan rasa anu pangsaéna.

Batré VV 350 mah (5)
Batré VV 350 mah (6)
Batré VV 350 mah (3)

Batré B8 hadir sareng fitur konci tahan Anak, 5 klik pikeun dihurungkeun / pareum, pen vape kompak anu idéal pikeun nyéépkeun diri bari masihan anjeun katenangan.Langkung seueur pilihan pikeun setélan panas sareng kustomisasi ogé pikeun ngantepkeun kréativitas anjeun liar.

Salaku produsén hardware vape di Cina, sistem manajemen kualitas urang geus dilelerISO 9001:2015sertipikat pikeun patuh kana standar.Kami henteu ngan ukur nawiskeun sababaraha jinis batré kualitas luhur tapi ogé kartrij, pulpén vape anu tiasa dibuang, asesoris sanés sareng pakét khusus.Kami terus ngembangkeun produk anyar.Urang nyadiakeun layanan OEM / ODM pikeun klien kami, anjeun bisa jadi salah sahijina salaku customer labél bodas.Salaku tambahan, palayanan palanggan 5-Stars mangrupikeun salah sahiji titik penting pikeun kamekaran terus-terusan dina industri vape dina jangka panjang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami