LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

GYL dirancang panganyarna - Hiji cartridge vape keramik pinuh

E-rokogeus sabudeureun pikeun dekade;Éta katingalina ngajantenkeun jalma ngaroko langkung séhat sareng ngirangan bahaya haseup kadua pikeun jalma.Salila dekade pangwangunan ieu, praktisi e-rokok geus ngajajah bahan anyar jeung terus ngaronjatkeun prosés e-rokok pikeun ngaronjatkeun sistem e-rokok.

Dinten ayeuna, urang kedah ngenalkeun kartrid vape CBD keramik anu séhat, beurat gratis, bebas lem-GYLCartridge murni.

https://www.gylvape.com/full-ceramic-vape-cartridge-free-heavy-metal-product/

Kumaha ngeunaanGYLCartridge Murni Keramik Pinuh?

 

GYL cartridge murni keramik pinuh mangrupakeun cartridge vape kaséhatan nu bisa ngagunakeun minyak cbd, minyak thc, minyak délta 8 jeung minyak résin hirup jsb mouthpiece ieu pencét di na ngonci dirancang, éta childproof jeung kaamanan pikeun jalma anu di handapeun 21 taun heubeul.The GYL Pure atomizer keramik boga dua kapasitas 0.5ml na 1ml pikeun konsumén milih.

l Langkung aréa permukaan pemanasan;

l efisiensi vaporizing luhur;

l Konsisten euyeub tur rasa aslina;

l Pangalaman vaping optimal;

l Unik degreasing jeung prosés sintering;

l 1000 ℃ sintering suhu luhur;

l beurat-metal bébas, 100%;

l bébas lem;

l Pencét dina mouthpiece

l Warna custom dasar PMS

 

Naon deui, cartridge kosong GYL Pure ieu sagemblengna tanpa lem sarta kalungguhan-gratis, teu kawas paling biasa cartridges bahan tambaga timah-gratis di pasar, port puseur cartridge dijieunna tina keramik pinuh, malah cleaner ti SS304;Sareng seueur deui, perumahan tank kaca kelas médis mastikeun rasa asli anu paling murni tina concentrates.The dua liang minyak asupan nyaéta elips (3mm * 1.5mm) ngajantenkeun sampurna pikeun minyak kandel.Jeungkeramik pinuhbahan ngajadikeun cartridge ieu lulus tes logam beurat CA gampang, 100% euweuh logam ( Bari bahan tambaga bebas kalungguhan téh kalawan kapasitas low logam beurat) nu mangrupakeun cartridge vape kaséhatan hébat dina mangsa nu bakal datang.Kartrij Murni tiasa dianggo pikeun uap ageung tanpa aya rasa kaduruk.

https://www.gylvape.com/full-ceramic-vape-cartridge-free-heavy-metal-product/

 

Minyak mana anu tiasa dianggo pikeun kartrij murni GYL? 

The GYL cartridge vape murni ogé ngagunakeun elemen pemanasan keramik revolusioner kalawan rumus newest jeung struktur sayang madu, éta bisa ngahasilkeun rasa purest na tikoro hits kalawan nyatu uap ngeunah aslina.Janten éta bakal janten kartrij anu paling laris di masa depan.Dijieun tina bahan bebas timah, mawa anjeun pangalaman vaping pangageungna.

The GYL cartridges keramik murni bisa cocog lolobana minyak, Delta 8 / CBD / THC / HHC / Live Résin jeung sajabana

https://www.gylvape.com/cartridge/


waktos pos: Nov-07-2022