LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

Alat Vaping Béda pikeun Pasar Minyak CBD

Dumasar kana taun-taun kamekaran pasar cbd, pamekaran pasar cbd langkung dewasa sareng rinci.Minyak anu béda cocog pikeun alat cbd anu béda.Pikeun pasar ayeuna, utamina aya alat-alat ieu pikeun pangguna cbd pikeun milih:

1: Cartridge CBD

Kartrid anu paling umum sareng klasik nyaéta kartrij gaya ccell anu kalebet: mouthpiece, pos tengah kuningan, tangki minyak kaca, coil panas anu dibungkus keramik sareng pangkalan kalayan benang 510.Nalika pasar sareng téknologi mekar sareng ngungudag jalma pikeun kaséhatan fisik, aya seueur karanjang énggal sapertos kaca pinuh, kartrij keramik pinuh sareng kartrij pos pusat stainless steel parantos muncul.

CCELL

Dina waktos ayeuna, kuring nyarankeun pisan yén atomizer cbd séhat urang bébas tina logam beurat sareng timah.

https://www.gylvape.com/all-in-one-glass-vape-cartridge-lead-free-510-thread-product/ https://www.gylvape.com/gyl-a4-316l-stainless-steel-vape-cartridge-for-cbdthc-oil-product/

Cartridge vape kaséhatan pangsaéna sareng jual luhur kami-GYLCartridge murni.Hiji karanjang nu minyak teu noél logam jeung lem.Minyak ngan ukur nyabak keramik, gelas sareng silikon kelas dahareun.

https://www.gylvape.com/full-ceramic-vape-cartridge-free-heavy-metal-product/

Atomizer kudu disambungkeun ka batré pikeun pamakéan.Seuseueurna cbd / thc vaporizers di pasar aya 510 palabuhan, janten anjeun tiasa ngagaleuh batré anu anjeun peryogikeun di unggal toko vape.Pikeun minyak THC anjeun kedah milih batré variabel preheat sareng tegangan.

https://www.gylvape.com/510-thread-vape-battery-with-350mah-variable-voltage-product/

2. Pens Vape Disposable

Pens vape disposable mangrupikeun alat otomatis anu kalebet kartrij sareng batré, sareng éta henteu tiasa dipisahkeun.Janten minyak dina kalam vape dianggo kaluar, éta kedah dipiceun sadayana kalam vape.Pikeun panggunaan anu gampang, seueur jalma langkung milih pulpénna janten saderhana dina desain tapi langkung luhur deui dina rasa sareng rasa kalam penguap.

 

Pikeun kalam vape disposable, pabrik urang boga kalam vape disposable keramik murni.

https://www.gylvape.com/full-ceramic-disposable-vape-pen-0-5ml-product/

3. Disposable Vape Pod

Kusabab vape pod cbd geus populér pikeun sababaraha taun, aya loba tipena béda pods vape di pasar, sababaraha pods refillable sarta sababaraha pods henteu.Ayeuna urang ngan ukur ngobrol ngeunaan pods vape disposable.Sapertos alat vape anu tiasa dianggo sanés, saatos dieusian sareng ditutupan, pod moal tiasa dibuka deui.Janten nalika milih pods vape kedah cocog sareng minyakna.

 

Kami ngagaduhan pod vape anu béda anu tiasa cocog sareng minyak anu béda.Naha anjeun minyak ipis atanapi minyak kandel, kami tiasa nyayogikeun alat pikeun nyocogkeun minyak anjeun.

https://www.gylvape.com/gyl-fancy-disposable-thc-cbd-oil-vape-pen-0-5ml1-0ml2-0ml-product/https://www.gylvape.com/cannabis-oil-disposable-vaporizer-pen-d6-product/

 

 

 


waktos pos: Nov-11-2022