. Borongan GYL-FANCY DISPOSABLE THC CBD minyak VAPE kalam 0.5ML / 1.0ML / 2.0ML Produsén jeung Supplier |GYL
LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

Produk

GYL-FANCY DISPOSABLE THC CBD OIL VAPE PEN 0.5ML/1.0ML/2.0ML

Katerangan pondok:

Fitur:

- Tangki minyak katingali

- Cocog sareng minyak THC sareng CBD

- Logam bebas timah sareng coil keramik

- 400mah batré rechargeable

- Universal Micro-USB ngecas port

- Desain kompak sareng sababaraha warna

- Sadia dina kapasitas 0,5 jeung 1,0ml, sanajan kapasitas badag 2,0ml


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

merek

GYL

Modél

Fancy

Warna

Bodas / Hideung / Adat

Kapasitas tank

0,5ml / 1,0ml / 2,0ml

Kapasitas batré

400 mah

Ukuran liang

4 * φ1,6 / custom

Beurat

30 g

kaluaran tegangan

3,5v

Résistansi

1,4 ohm

OEM & ODM

Kacida wilujeng sumping

Ukuran

24*12*90mm

Bungkusan

100pcs dina kotak bodas

MOQ

100 PCS

Kamampuhan suplai

5000pcs / dinten

Sarat pamayaran

T/T, Alibaba, Western Union

 

GYL-Fancy mangrupikeun pulpén vape anu tiasa dianggo kalayan desain dewasa, anu diwangun ku awak alloy aluminium sareng panutup PC sareng gaduh batré 400mAh anu diwangun sareng tangki minyak anu tiasa nahan dugi ka 2.0ml.

Pen vape disposable ieu mangrupikeun desain bentuk oval sareng jandela dina dua sisi.Hasilna, para vapers tiasa ningali pamakean minyak sacara real-time.Sumawona, aya port ngecas micro-USB universal di handapeun, pikeun mastikeun yén anjeun moal pernah miceun pulpén disposable satengah-dipaké deui sareng henteu hariwang ngeunaan umur rak batré atanapi minyak anu bakal dibuang.Saluareun éta, aya lampu engapan béntang tilu-titik di sisi caket handap, anu bakal kedip-kedip nalika anjeun nguap.

Pen disposable Fancy dirancang pikeun minyak CBD / THC.Kalayan 4 * φ1.6 liang asupan sareng coil keramik optimal, éta sayogi pikeun minyak ipis sareng kandel.Nalika Fancy diaktipkeun ku vapers, éta nyadiakeun uap badag, rasa murni,.sarta hit mulus.GYL-Fancy ogé ngamungkinkeun kustomisasi lengkep.upami anjeun resep ngaropea sareng logo anjeun, kami tiasa ngabantosan ngarancang sareng nawiskeun saran anu paling profésional pikeun ngadamel kustomisasi anu pangsaéna.Kami ogé tiasa nyarankeun sareng ngadamel pakét khusus dumasar kana kahoyong sareng anggaran anjeun.Pariksa halaman kustomisasi kami atanapi hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami