. Borongan Full Keramik Disposable Vape Pen 0.5ml Produsén jeung Supplier |GYL
LOGO

Verifikasi umur

Pikeun nganggo halaman wéb kami anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun.

  • head_banner_011

Produk

Pinuh keramik Disposable Vape Pen 0,5ml

Katerangan pondok:

Fitur:

- Kolom sentral keramik pinuh sareng corong

- Ujung konci Tahan Barudak

- Sadia dina 0.5ML jeung 1.0ML

- Gawéna hébat pikeun minyak kandel

- Inhale diaktipkeun

- non-rechargeable atanapi rechargeable pikeun pilihan


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

merek

GYL

Modél

D10

Warna

Bodas / Hideung

Kapasitas tank

0,5 ml / 1,0 ml

Kapasitas batré

350 mah

Gulungan

Coil keramik

Ukuran liang

Jangkungna 2mm * rubak 4mm (2 liang)

Résistansi

1,4 ohm

OEM & ODM

Kacida wilujeng sumping

Ukuran

0.5ml: 10.5mmD * 125mmH

1.0ml: 10.5mmD * 135mmH

Bungkusan

1. individu dina tube plastik

2. 100pcs dina kotak bodas

MOQ

100 PCS

harga FOB

$2.35- $2.70

Kamampuhan suplai

5000pcs / dinten

Sarat pamayaran

T/T, Alibaba, Western Union

The GYL Full keramik disposable boga awak tank keramik pinuh jeung manaskeun sarta mangrupa salah sahiji-hijina tank dina pasaran anu bakal lulus fase pinuh 3 test cartridge logam beurat.Aman, acan kuat tank ieu boga internals keramik jeung awak jeung embung kaca murni-grade luhur pikeun mastikeun minyak Anjeun ngajaga integritas maranéhanana sarta anjeun meunang rasa pangalusna mun anjeun vape.Luhureun konci khusus ieu ngabantosan nyegah bocor sahingga ieu pangeusian tunggal anu paling luhur, tank anu aman, sareng keramik karasaeun saé dina biwir.Ieu aya dina 0.5ML jeung 1.0ML.Vérsi rechargeable atawa versi non-rechargeable pikeun pilihan Anjeun.Pen vape disposable pisan kustomisasi.Ujung, kaca, perumahan batré sareng tutup handap sadayana tiasa disaluyukeun warna atanapi logo.Wilujeng sumping di inquire kami pikeun neuleuman leuwih rinci.

Pena Vape Pakai Keramik Pinuh 0.5ml (3)
Pena Vape Pakai Keramik Pinuh 0.5ml (2)
Pena Vape Pakai Keramik Pinuh 0.5ml (4)

PETUNJUK CAPPING

1. Capping bakal dilakukeun ku arbor pencét atawa ku leungeun.Nalika capping, ulah exert teuing gaya.

2. Pikeun viskositas kandel, hayu minyak settle dina cartridge nu dugi minyak téh bisa ngahontal handap tank.Saatos, tutup kartrij pikeun mastikeun yén tekanan anu pas dianggo pikeun ngégél kartrij.

3. Saatos capping, cartridge kudu diteundeun orientasi tegak jeung diwenangkeun sahenteuna 2 jam pikeun periode jenuh.

4. Sakali capped, cap teu bisa dihapus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami